Lijstje

Hoera, het is vakantie!

Hoera, het is vakantie!

Hoera, het is vakantie! Wij nemen zelf ook even een zomerpauze, maar geven jullie een selectie zomers leesvoer mee. Op 1 augustus zijn we weer terug met okselfrisse nieuwe artikels!

Vakantiefoto’s: droom versus werkelijkheid

vakantie-mottobeeld

Het is een klassieke fout: te hard uitkijken naar je vakantie en na twee weken van een teleurstellende reis thuiskomen. Omdat de verwachtingen te hoog gespannen zijn, komt de minste tegenslag hard binnen. Reisbureaus tonen je alleen maar de picture perfect plaatjes. Maar fuck fake! Wij zetten onze mindere vakantiemomenten op een rijtje. Omdat het op vakantie ook al eens zwaar mis kan gaan. Lachen!

Slank en strak de zomer in met yoga!

barbieyoga-lr
Erger jij je ook zo aan zulke bodyfit-kreten? Maar ben je wel een yoga-fan? Dan is dit opiniestuk van yoga-lerares Sangeeta misschien wel iets voor jou. “Dat streven naar het perfecte lijf en de illusie dat schoonheid gelijkstaat aan geluk heeft niets met yoga te maken.”

Charlies Hete Zomer

SEKS
Omdat we voor een hete zomer niet op het weer moeten rekenen, laten we de temperatuur eigenhandig een paar graden stijgen. Tijdens de zomermaanden trakteren we jullie elke week op een heet verhaal. We selecteerden de warmste woorden uit ons archief en vulden ze aan met heerlijk materiaal van onze nieuwe auteurs.

Believe me, I’m an airhostess

vliegen3
Ga jij op vliegvakantie? Neem dan misschien eerst even deze do’s and dont’s door van ex-stewardess en Charlie redactrice Fei. Nummer 8: drink niet te veel alcohol. Eén pintje in de lucht is gelijk aan drie op de grond. Je wordt dus sneller zat aan boord.

Zo overwin jij je mindfucks

mindfuck
Misschien heb je deze vakantie eindelijk tijd voor dat creatieve project: een eigen blog, boek of fotografieproject. Maar soms word je tegengehouden door je eigen mindfucks. Deze tips van redactrice Selma maken je blokkades met de grond gelijk. “Alles is al talloze keren eerder gedaan. De hang naar originaliteit mag je niet tegenhouden iets te maken en een hoop lol te hebben terwijl je daarmee bezig bent.”

De Belgische zomer in beeld

Jan-Hortense
Fotografe Sandra neemt deze zomer een kijkje op geïmproviseerde zandstrandjes en aan gezellig drukke zwemputten om vast te leggen hoe de Belgen de zomer beleven op eigen bodem. Als het weer even meezit, biedt België een paar charmante zomerse trekpleisters voor wie vakantie viert in eigen land. In deel 1 spotte Sandra de zonnekloppers op Sint Anneke Plage, een zanderig stukje Antwerps erfgoed.

Foto boven: Sarah Van Looy

Schrijf je reactie

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen