Lijstje

Op elk potje past een deksletje

Op elk potje past een deksletje

Vorige week schreef gastredactrice Charlotte over haar gênante ervaringen met autocorrect. Ontzettend herkenbaar voor veel lezers want op haar column ‘Ik ben nog even bezig hoer’ stroomden heel wat hilarische reacties binnen, en die willen we jullie niet onthouden. Lachen met de autocorrect-blunders van een ander, ideaal om in weekendmodus te geraken! Wit wijntje iemand?

Lekker professioneel

Wim: “Lult het wat?” in een mail naar een klant.

Kat: Mijn meest recente: “Kont in orde baas!”

Katrien: “Kind retards op het einde van de mail.”

Dries: “Draft is klaar, even afrukken en ik kom er aan.”

Fons: “Ik heb een paar jaar geleden in een mail aan een gevangenisdirecteur laten weten dat ons bedrijf mooie ‘pornofilmpjes’ (promofilmpjes) maakt over culturele activiteiten voor gedetineerden.”

autocorrect-haha-klein

Familiedrama’s

Tine: “Voor de eerste communie van mijn dochter bestelde ik een islamiet in plaats van een ijslammetje. Er kwam geen reactie van het ijssalon.”

Sabine: “Na een date sms’te ik: ‘Ik ben een beetje winderig’ terwijl ik eigenlijk ‘vlinderig’ bedoelde. Hij kon er niet mee lachen, de vlinders waren dus snel weg.”

Marijke: “Mijn moeder stuurde laatst ‘Op elk potje past een deksletje.’ naar mijn zus.”

Ina: “De kersverse vriend van mijn dochter heet Nils maar autocorrect maakt er ‘Niks’ van. Geen goede beurt als schoonmoeder gemaakt dus.”

Ilana: “Toen ik instructies voor het avondeten naar mijn vriend stuurde: ‘Er staat nog nasi in de koelkast en moslima’s in de diepvries.’ Al een geluk dat autocorrect de ‘s’ in nasi niet door een ‘z’ verving.”

autocorrect-haha-klein2

Ook dat nog

Vanesser: “Ik nodigde iemand uit voor een feestje met ‘openminded poepen’ ipv ‘openminded people’…”

Maartje: “’Hoer!’ naar een jarige sturen…”

Bruno: “Ik ga even burenradar checken, dat moest natuurlijk buienradar zijn.”

Tiene: “Happy hallogeen!”

Sillylittlepossum: “Ik had een foto van mijn buideldiertje gepost, da’s possum in het Engels. Iemand reageerde met een verhaal over haar ‘vagina possum’ terwijl dat ‘Virginia possum’ had moeten zijn.”

Disclaimer: Charlie is niet verantwoordelijk voor de scheve blikken van collega’s of berispingen van bazen die je tijdens het lezen van dit stuk kreeg omdat je je lach niet onder controle kon houden.
Foto’s: Istock

Schrijf je reactie

3 reacties

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen