Uitgetest

Mijn eerste keer… met een vibrator

Mijn eerste keer… met een vibrator

Eén op de vier Belgische vrouwen gebruikt een vibrator, zo leert recent marktonderzoek. Een groot deel van de vrouwen die er geen gebruikt, zou erin geïnteresseerd zijn. De ontwerpers van de Smilemakers, naar eigen zeggen the friendliest vibrators on the planet, schonken ons een doos speeltjes. Wij deelden ze uit op de redactie. Drie vibratormaagden vertellen over hun eerste keer.

lowres2

Redactrice A

Er kwam pas vrij laat een vibrator in mijn leven. Of nee, eigenlijk ben ik daar niet zeker van. Ik ben achter in de twintig en geen van mijn beste vriendinnen heeft een vibrator. Anderzijds hoor ik wel dat die en die er eentje (of meerdere) hebben. Misschien is mijn vriendinnenclubje gewoon preuts op dat vlak. Enfin, ik ben nu de eerste die zo’n spel in huis heeft. Niet gekocht. Gekregen. Maar wel heel gretig in ontvangst genomen.

Ik was dus stiekem heel blij dat ik een vibrator kreeg. Ik behoorde tot de groep vrouwen die geen vibrator had, maar er wel ontzettend benieuwd naar was. Mijn verwachtingen waren torenhoog. Het eerste wat ik dacht toen ik de vibrator uit het doosje haalde was: huh, zo klein?! Maar oké, wel superzacht. Er werd geen batterij meegeleverd, verdorie. Uiteraard had ik er geen in huis. Hup, naar de supermarkt, dan gelijk maar inkopen doen. Als voorspel kan dat tellen. Ahum.

Ik probeer verschillende trilstanden en houdingen, ik hou de vibrator tegen mijn clitoris, breng hem eens in… Maar echt keihard genieten, doe ik niet.

Eenmaal thuis schroef ik het ding ineen en het blijkt, goddank, te werken. Vier trilstanden heeft mijn nieuwe vriend. Vier! Een zee aan mogelijkheden. Ik draai de deur op slot, sluit de gordijnen en begin te experimenteren. Ik word afgeleid door het zoemende geluid. En wat ik ook doe, mijn hand lijkt meer trillingen op te vangen dan down there. Ik snap het niet! Ik probeer verschillende trilstanden, verschillende houdingen, ik hou de vibrator tegen mijn clitoris, breng hem eens in … Maar echt keihard genieten, zoals ik het me had ingebeeld, doe ik niet. Verwarring. Doe ik iets fout? Uiteindelijk kom ik klaar, maar ik denk dat dat komt omdat ik mijn vingers mee gebruikt heb.

Een week later probeer ik het opnieuw. Mijn verwachtingen heb ik bijgesteld. Het is iets leuker, maar voor mij is het nog steeds geen onmisbaar attribuut in de slaapkamer. Misschien is het gewoon geen match tussen mijn vibrator en mij? Soms heb je dat ook met mannen: je verwacht de beste seks van je leven, en dan slaat het dik tegen. Mits ik geen emotionele band heb met meneer trilmans, moet ik er misschien korte metten mee maken. Ander en beter? Of wacht, het schiet me opeens te binnen dat hij ook waterproof is. Ik ga even een bad nemen. Doei!

 lowres

Redactrice B

Ik weet niet waarom ik nooit een vibrator kocht. Ik schaam me niet voor zulke aankopen en probeer graag nieuwe dingen uit. Ik word gewoon niet warm of koud van een stuk plastic, wel van een mens van vlees en bloed. Omdat zo’n mens meestal beschikbaar is, is de nood ook nooit hoog genoeg geweest. Toch vond ik het ineens een heel spannend en vooral bevrijdend idee, toen ik een vibrator cadeau kreeg. Zo’n plastic piemel doet het altijd, mits er batterijen voorhanden zijn, en heeft geen emotionele nazorg nodig; ik kan ’m laten gaan zonder gênant ontbijtgesprek. No strings attached. Al moet je ’m wel zelf wassen, ervoor en erna, vertelt de handleiding me.

Zo’n plastic piemel doet het altijd, mits er batterijen voorhanden zijn, en heeft geen emotionele nazorg nodig; ik kan ’m laten gaan zonder gênant ontbijtgesprek.

De voorpret blijkt opwindender dan het spel zelf. Het getril doet me aan een elektrische tandenborstel denken. Dat kunnen mijn vingers beter, en de gemiddelde man ook. En euhm, waarom is hij zo klein?! Size does NOT matter, maar bij een op zichzelf staande piemel zonder charmante man eraan wel. Na die eerste keer heb ik hem niet meer uit de kast gehaald. Ik heb wel “grotere vibrator” op mijn verlanglijst van dingen zonder prioriteit gezet, tussen nieuwe gordijnen en een vogelhuis.

Redactrice C

lowres4

In tegenstelling tot zowat de helft van mijn vriendinnen had ik nog nooit een vibrator geprobeerd. Upperdare-avondjes zijn aan mij niet besteed en in een seksshop of erotische winkel zal je me ook niet snel vinden. Het spreekt me gewoon niet aan, zo’n fluoroze Tarzan of paarse mol tussen mijn benen.

Maar stiekem was ik toch nieuwsgierig. Ik koos het meest bescheiden exemplaar, een lila paaltje dat superzacht aanvoelde. De eerste keer gebruikte ik het samen met mijn lief als voorspel. Het was een beetje ongemakkelijk in het begin maar die verlegenheid verdween al snel toen mijn kleine vriend zijn werk begon te doen. Met je vingers kan je leuke dingen doen, maar de trillingen die door mijn lijf gingen bij het masseren van mijn zuidelijk halfrond, waren toch heel andere koek. Ik vond het zo intens dat ik na het vrijen nog eens stiekem voor een tweede rondje ging, terwijl mijn vriend naast mij lag te snurken. Hij werd niet wakker van het gezoem, wel van mijn gekreun.

Ik vond het zo intens dat ik na het vrijen nog eens stiekem voor een tweede rondje ging, terwijl mijn vriend naast mij lag te snurken.

Het fijnste eraan vind ik dat je veel beter alle onontgonnen plekjes kan bereiken. Het voelt meer als een intieme massage dan als masturberen, omdat ik intens geniet van al die strelingen en prikkels, zonder daarom meteen botergeil te worden en aan een climax te denken. Al moet ik erbij zeggen dat ik wel altijd klaarkom.

Toch is er een groot verschil tussen jezelf vingeren (oh god, wat een gruwelijk woord blijft dit!) en de hand aan jezelf leggen met zo’n dingetje. Wanneer ik met mezelf speel, beeld ik me in dat mijn vingers die van iemand anders zijn. Van die lekkere collega of die knappe zanger ofzo. Masturberen met een vibrator blijft, hoe heerlijk ook, toch een beetje mechanisch aanvoelen. Er is gewoon geen tong of vinger in de wereld die kan wat zo’n ding kan.

Om het ding nu zelf ritmisch in en uit mijn vagijn te liggen duwen… Nope, not a fan.

Het ding inbrengen, daar vond ik niet zoveel aan. Nothing beats the real thing. Het fijne aan seks is net dat je de controle moet loslaten en je moet overgeven aan de ander die allemaal vuile plannetjes met je heeft. Maar om het ding nu zelf ritmisch in en uit mijn vagijn te liggen duwen… Nope, not a fan.

Ik ben nu wel nieuwsgierig geworden naar een vibrator die mijn g-plek stimuleert, ik moet dat verdraaide ding toch ooit een keer vinden in mijn leven! Verder blijft mijn kleine lila vriend veilig opgeborgen in mijn onderbroekenla. En haal ik hem er alleen maar uit als ik eens deftig wil ontspannen. Wanneer de wijn in huis op is bijvoorbeeld.

Onze redactrices wilden liever anoniem blijven. Niet omdat masturberen taboe zou zijn. Maar omdat het internet nu eenmaal het internet blijft. Of zoals redactrice C het zo plastisch verwoordde: “Mijn schoonmoeder hoeft echt niet te weten wat ik met mijn schaamlippen doe.”

Volgende keer: de meer ervaren redactrices doen hun b(r)oekje open over hun favoriete seksspeeltjes.

Schrijf je reactie

2 reacties
  • John says:

    Nou mijn 2 de reactie het is gebeurt ik was vanavond in Amsterdam samen met mijn vrouw en we gingen naar een piepshow toe daar zag mijn vrouw een vrouw spelen met een grote dikke fibrator en ze werd geil en ze zij kom we gaan een fibrator kopen toen we thuis kwamen kleden ze zich super smerig lekker aan en we gingen naar bed toe ze was zo super geil en de fibrator ging in haar kutje en kontje heb haar nog nooit zo geil gezien en ze kwam 3 keer spuiten klaar daarna heb ik haar nog lekker geneukt ooo eindelijk

  • John says:

    Ik vind het super smerig lekker om een vrouw te zien spelen met een fibrator en helemaal los gaat ik ben getrouwd met Agnes van 45 blond haar de sex is goed alleen een fibrator vind ze niks aan en ik vind het super smerig lekker om te kijken naar een vrouw die met een fibrator speelt meestal ga ik na de sex met mijn vrouw nog even porno film kijken van een vrouw die speelt met een fibrator en trek me af of laat me pijpen door mijn vrouw terwijl ik naar de film kijkt hoop dat ze nog een keer wel een fibrator wilt voelen in haar kutje

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen