Charlie zegt

Feest!

Welkom op onze nieuwe site

Een maand geleden haalden we via crowdfunding €31.725 op om ons magazine te professionaliseren. Sindsdien hebben we keihard gewerkt. En het resultaat mag er zijn!

Ontwerpbureau Bird’s Eye Design zorgde ervoor dat onze site er nu retestrak uitziet. Makkelijker en overzichtelijker: een echt online magazine met grote ambities.

Uit de crowdfunding bleek dat jullie ook een zwak hebben voor print. Meer dan 350 mensen tekenden in voor een printversie van Charlie. We gingen dan ook meteen aan de slag en de geboorte van ons eerste bookzine is ondertussen een feit. Een verzameling van de beste Charlie-artikels en een hoop nieuwe stukken, gebundeld in een luxe uitgave, goed voor uren leesplezier.

Het meest gekozen pakket in de crowdfunding was de combinatie print + online. Dat pakket willen we dan ook blijvend aanbieden. Voor €50 per jaar kan je lid worden van Charlie Magazine. In ruil krijg je 2 luxe printedities, extra online artikels en toegang tot de online community. Vanaf volgende week kan je dit allemaal hier op de site bestellen. Lekker makkelijk.

We gaan gewoon eerlijk zijn (daar zijn we goed in): onze site vanaf nul terug opbouwen is een berg werk. We zijn dus nog niet helemaal klaar. Maar we wilden jullie ook niet langer meer laten wachten. Daarom zullen we vanaf nu elke week een stukje van de nieuwe site opleveren:

 • een webshop waar je o.a. de bookzines en de T-shirts kan kopen
 • de online community waar je je eigen profielpagina kan aanmaken en in contact kan komen met andere Charlie-lezers
 • meer interactieve pagina’s zoals The Secret Feed en Het Complexloze Lijf
 • een Vraag & Antwoord platform, waar jij met al je vragen terechtkan en waar de Charlie Community kan antwoorden

Ondertussen gaan wij lekker verder met artikels schrijven, fotograferen en strips maken. Heerlijk eerlijk en zonder blad voor de mond. Al jullie feedback blijft meer dan welkom. Reageer er dus op los of meld het ons wanneer er iets niet werkt bij jou.

Tot snel!

P.S. 638 Charlie’s Angels zorgden ervoor dat we kunnen blijven bestaan en kunnen groeien. Alles wat jullie hier nu zien, is mogelijk dankzij jullie steun. Never forget.

Schrijf je reactie

2 reacties
 • Annie says:

  Vind het tijdschrift dat ik vandaag ontvangen heb “de papieren Charlie” heel mooie gedaan, mooie pic en stevig materiaal in leesgenot. Moet nog wel alle laten indringen en lezen maar daar heb ik wat tijd voor nodig. Hier ben ik wel een paar weken zoet mee hoor.. Goe bezig ♥ dank je en doe zo voort Chalie Angels

 • leen says:

  Vandaag in de bus…een papieren Charlie! Fijn leesvoer, fijne beelden, … geen reclame en geen recepten. Een lach en een traan. Luv it! Hij ruikt zelfs lekker. Doet deugd om Charlie te voelen, zo’n papieren versie is toch echter of zo.
  merci madammen en mijnheer!

Jozefien was in een vorig leven art-director bij de vrouwenbladen en is nu kapitein van het Charlie-schip. Haar stokpaardjes zijn gendergelijkheid, beeldvorming in de media en het opvoeden van twee luidruchtige jongens.

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen