Vaderdag

Vaderdag vieren als een Man

Vaderdag vieren als een Man

Sarah ging op Pinterest op zoek naar leuke vaderdagcadeaus en stootte op de meest macho presentjes. Laat het duidelijk zijn: in de wereld van de geschenkartikelen zijn vaders vleesetende, bierdrinkende BBQ-fanaten met een voorliefde voor ‘grappige’ shirts.

1. Man Crates

mancrate
Voor mannen die graag een krat openen met een koevoet is er de Man Crate! Volgens de website is het openen van zo’n krat een sensatie die je niet wil missen en zorgt het voor high fives vol testosteron. Hell yeah! Cow-pocalypse Crate, Pipe Carving Kit, Outdoor survival Crate… you name it!

 

2. Bacon Bouquet

bacon
Natuurlijk kan je niet afkomen met een mooi, geurig boeket rozen voor vader. Nee, echte mannen houden van de geur van spek! Daarom is er nu het Bacon Bouquet. Draai spek in rolletjes, grill ze in de oven en stel ze smaakvol tentoon op de stengels van plastic bloemen. Tadaaah: A Real Man Flower!

 

3. Vleestaart

taart
Ga je toch voor taart, zorg er dan voor dat er wat vlees aan te pas komt. Een vleestaart dus! Het vergt waarschijnlijk wel wat oefening en kleurstof om je brownie er uit te laten zien als een lap hamburger met gesmolten kaas maar beeld je in hoe blij vader zal zijn!

 

4. Biertje?

glas
Om al dat vlees door te spoelen is er bier nodig, veel bier! Maak vader gelukkig met een enorm bierglas met jullie geboortedatum op. Hij zal z’n pintje kunnen drinken terwijl hij in een marcelleke aan zijn oldtimer sleutelt.

 

5. Nog meer bier?

mok
Mannen dromen van goedgevulde bierkroezen met een dikke schuimkraag, toch? En die maak je gewoon lekker zelf. Deze chocolade biermok-cake is een mooie manier om zoet stoer te maken. Maar vertel niet dat er Baileys in zit, want Baileys is voor vrouwen.

 

6. Bierpiramide!

piramide
Volgens Pinterest kan een man nooit genoeg bier hebben. Wil je een cadeau dat imposanter is dan een bierglas of biercake: aanschouw de Beer Can Cake! Een stapel van dertig blikjes bier, afgewerkt met lintjes en een paar loterij tickets. Goedkeurende diepe grom bij het openen included!

 

7. Man Shirt

shirt
Als afsluiter: de shirts met quotes. Maak vader blij met een grappig shirt. Fijn om te dragen wanneer hij gaat vissen, barbecuen of met de maten pintjes drinkt in zijn Man Cave.

Schrijf je reactie

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen