Samenwerking

Charlie hangt Kunst in Huis

Charlie hangt Kunst in Huis

Charlie is blij! Niet alleen omdat we op jullie massale steun kunnen rekenen voor onze fundraising. Ook omdat we een nieuwe samenwerking kunnen aankondigen met een fijne organisatie. Vanaf februari slaan we de handen in mekaar met Kunst in Huis, zeg maar de bib voor kunstwerken. Wat, hoe en waarom? Keep on reading.

Kunst met de grote K. We doen allemaal graag alsof we volledig mee zijn, maar vaak vinden we dat kunst ons petje te boven gaat. Of te zwaar is voor onze portefeuille. Terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn, vindt Kunst in Huis. Bij hen kan je gewoon een kunstwerk lenen.

Iedereen, van kunstleek tot expert, kan dankzij Kunst in Huis boeiend werk van hedendaagse Vlaamse kunstenaars in huis halen. Hun collectie telt vandaag zo’n 5.000 werken van ruim 350 kunstenaars. Je vindt er alle hedendaagse stijlen in terug, van fotografie over illustratie tot beeldhouwkunst. Elk jaar worden er ook zo’n 500 nieuwe kunstwerken aan de collectie toegevoegd.

Hoe kan je nu zo’n kunstwerk ontlenen? Je kan de collectie bekijken in de vier filialen van Kunst in Huis in Antwerpen, Gent, Brussel en Leuven of op www.kunstinhuis.be. See anything you like? Dan reserveer je dat werk. Voor 12 euro per maand mag je het een jaar lang bij je thuis aan de muur hangen. Of je ruilt het om voor een ander werk, zo vaak je wil. Ben je na dat jaar echt verliefd op je kunstwerk en wil je het niet meer teruggeven? Dan kan je het ook kopen.

Geef toe, zo’n stuk aan je muur, het is gegarandeerd een conversation starter. En je steunt zo ook beginnende kunstenaars. Charlie is alleszins fan. Daarom fileert kunstjournaliste en Charlie Annelies Vanbelle vanaf februari elke maand een inspirerend kunstwerk. Ze kiest voor vrouwelijke kunstenaars die, naar eigen zeggen, ook Charlie-fähig werk maken.

Ideaal voor alle Charlies om die kunstspier te beginnen trainen. Verder mogen onze abonnees zich dit jaar ook verwachten aan fijne kortingen en andere voordelen van Kunst in Huis. Een samenwerking om in de gaten te houden!

Bij Kunst in Huis kan iedereen, van kunstleek tot expert, boeiend werk ontlenen van hedendaagse Vlaamse kunstenaars. De perfecte manier om kunst te ontdekken en in je eigen huis te hangen. De collectie telt zo’n 5.000 werken van ruim 350 kunstenaars en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kunstenaars en kunstwerken. Voor €12 per maand haal je al zo’n uniek kunstwerk in huis en ruil je zo vaak je wil. Kiezen is dus de kunst. En als je verliefd wordt op een kunstwerk en je wilt het niet meer teruggeven? Goed nieuws: bijna alle kunstwerken van Kunst in Huis zijn ook te koop. Kunst in Huis heeft vier filialen waar je kunt inschrijven, kiezen, reserveren, ruilen en kopen. Je vindt hen in Antwerpen, Gent, Brussel en Leuven. www.kunstinhuis.be
Foto’s: Hannelore Veelaert
Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Kunst in Huis. Bij Charlie werken samen met merken en organisaties die onze missie en waarden delen. Samen helpen we elkaar vooruit.

Schrijf je reactie

1 reactie
  • shelly.wagemans says:

    Ik wil heel graag lid worden van ‘kunst in huis’, maar wel interessant als er een samenwerking komt met charlie. Wacht ik best nog even af voor ik lid word voor een eventuele korting? 🙂

Leonie is redacteur, copywriter en in feite één gigantische spons. De hele boekenkast uitlezen, het internet afspeuren naar (obscure) blogposts en podcasts, luisteren naar verhalen van haar omaatje. Zolang ze maar kennis kan opslorpen, is Leonie one happy camper. Haar hobby’s zijn dansen en proberen naar de yogales gaan.

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen