Belangrijk nieuws

Wij gaan wild in ons nieuwste nummer!

Wij gaan wild in ons nieuwste nummer!

Charlie gaat op zoek naar het beest in zichzelf in een najaarsnummer met als thema ‘Wild van Hart’. 164 pagina’s vol ongeremde uitspraken, ongecensureerde foto’s en wilde ideeën!  Met onder andere tips om beter te wildplassen, een ode aan ons lichaamshaar en headbangende zeventigplussers.

Op de cover: lust for life
Je bent zo wild als je zelf wilt. Dat bewijzen onze jonge ouderen. Deze dames en heren op leeftijd zitten niet achter de geraniums. Je komt ze eerder tegen op een rockfestival, of tussen de voetbalfans. Voor de camera van Sandra Mermans laten ze zich helemaal gaan.

In beeld: behoud het bos
Schaamhaar is niets om je voor te schamen. Zeker niet als fotografe Carmen De Vos het in beeld brengt. Deze harige beeldreportage is een lust voor het oog. Grow with the flow!

Uitgetest: wildplassen
Redactrices Charlotte en Sara gingen wildplassen. Hurkend, in een urinoir, met de plastuit en met het urinaal. Conclusie? Wildplassen is pislink.

Dubbelinterview: Juicy
Vraag hen vooral niet om aan je lolly te likken. Julie Rens (27) en Sasha Vovk (25) van de band Juicy hebben genoeg van vrouwonvriendelijke teksten – van mannen én vrouwen. “We zijn vaak kwaad. Dat is de ideale basis voor goede muziek.”

Openhartig: seksfantasiën
Deze mensen brachten hun seksfantasie in de praktijk. Blijft een fantasie beter een fantasie? Seksuoloog Wim Slabbinck zoekt het uit en praat met drie mensen die hun seksfantasie uitvoerden; van BDSM tot seks met je leraar.

En nog veel meer!

Waar kan ik dat lezen?

Go wild en haal onze nieuwe baby in huis. Je kan het bookzine kopen: in de webshopIn de betere krantenwinkel of onafhankelijke boekhandel: alle verkooppunten vind je hier. En op Blendle kan je de volledige uitgave kopen of artikel per artikel lezen.

Of neem een abonnement en krijg meteen ook toegang tot alle online artikels en het volgende bookzine (voorjaar 2019). Tijdens de Wildste Week (22 t.e.m. 28 oktober 2018) betalen de eerste 300 nieuwe abonnees slechts €30 i.p.v. €50! Hier lees je alles over deze actie.

Waar kan ik dat zien en horen?

Wij stellen ons nieuwe bookzine voor op 24 oktober bij deBuren in Brussel. Zes onstuimige mensen die niet in een normatief keurslijf (willen) passen, diepen het themanummer uit met gesprekken, slam poëzie, hiphop en een feestje! Charlie-redacteur Yasmina El Messaoudi praat met Simone van Saarloosover anders denken en anders zijn, met fotograaf Carmen De Vos over sensuele polaroids en de schoonheid van schaamhaar en met Lara Taveirne over de donkere kant van haar schrijverschap. Inke Gieghase presenteert haar strafste slamwerk en Miss Angel zorgt voor hiphoptussendoor. En als het feest dan al niet begonnen is, heffen we nogmaals het glas! Het event is gratis, wel even inschrijven.

Schrijf je reactie

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen