Nieuw!

Ons nieuwe bookzine bewijst het: liefde kan ons redden!

Ons nieuwe bookzine bewijst het: liefde kan ons redden!

Charlie is ondertussen al aan haar vijfde bookzine toe, hoera! En deze keer draait het allemaal rond de oerkracht der oerkrachten: de liefde. Voor de vijfde keer op rij bundelde onze redactie pakkende verhalen, zonnige beelden en gewaagde reportages waar je goedgezind van wordt in 156 pagina’s uniek leesvoer.

2016 was een jaar om zonder enige moeite depressief van te worden. Maar op de Charlie redactie diende dat annus horribilis net als inspiratie om het over een andere boeg te gooien: wij verkondigen de boodschap van de liefde. In tijden van haatcomments en conflict brengt Charlie een zonnige verzameling verhalen over liefde in al zijn gedaantes en vormen, om te tonen: love conquers all.

Onze redactie ging met de billen bloot!

Wat staat er allemaal in?

– Charlies blote billen: de Charlie redactie ging bij wijze van experiment uit de kleren met de vraag: ‘Is naakt altijd opwindend?’ Om vervolgens geconfronteerd te worden met een andere vraag: hoe moeilijk is het om van je eigen blote lijf te houden?

– Ook je verzoenen met je binnenkant vraagt liefde: onze redactrice nam deel aan een ayahuascaceremonie en was nooit meer dezelfde.

– Maar ook liefde tussen vrienden komt aan bod: besties Sarah Vandeursen en Pedro Elias vertellen over hun vriendschapsvonk

– Maar wat als een vriendschap ‘uit’ is? Stijn vroeg zich af waarom er geen liedjes bestaan over vriendschapsverdriet.

– En verder: Lara Taveirne trok zich een week terug in het klooster, Eva Mouton vertelt over haar kinderwens, redactrice Aurélie legt uit waarom we sommige vrouwen zo graag haten

Al dat, en nog veel meer lees je in deze love edition, het perfecte leesvoer om de lente in te zetten.

Lara Taveirne dook een week onder in het klooster

Waar kan ik dat lezen?

Je kan ons bookzine kopen:

In de webshop.

In de betere krantenwinkel of onafhankelijke boekhandel: alle verkooppunten vind je hier.

Op Blendle kan je de volledige uitgave kopen of artikel per artikel lezen.

Of neem een abonnement en krijg meteen ook onze Charlie pins, toegang tot alle online artikels en het volgende bookzine (najaar 2017)!

Help ons de liefde te verspreiden en zwier jezelf met onze liefdesbaby op de sociale media! Want sharing is keihard caring. #charliefde

Besties Sara Vandeursen en Pedro Elias over vriendschap op het eerste gezicht

Charlie Bookzine editie 5, uitgavedatum 18 april, is gedrukt in een 100% CO2 neutrale drukkerij die draait op groene energie en werkt met FSC papier en inkten op plantaardige basis.

Schrijf je reactie

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen