Nieuw

Ieder z’n revolutie!

Ons nieuwe bookzine is extra tegendraads

Ieder z’n revolutie!

Na maanden onderzoeken, schrijven, fotograferen en lay-outen is het weer zo ver: ons nieuwe bookzine is uit! 152 pagina’s (dat zijn er 8 meer dan vorige keer) vol verrassende reportages, ontwapenende interviews en gewaagde illustraties. Een voorsmaakje van een extra tegendraads nummer.

cover-bij-artikel

Hij hangt in de lucht, de Revolutie, je voelt het aan alles. Ook op onze redactie was iedereen vier maanden geleden in een rebelse bui toen we het thema uitkozen voor ons vierde bookzine. Want iedereen is op zoek naar hoe het anders en beter kan en oplossingen zoeken gebeurt niet altijd zonder slag of stoot.

In dit bookzine vertellen onze redacteurs waarvoor zij op de barricaden zouden willen staan, of welke ommekeer zij teweegbrachten in hun persoonlijke leven. Van grote maatschappelijke veranderingen, zoals het idee van een basisinkomen, tot kleine, persoonlijke revoluties, zoals de coming-out van redacteur Stijn of de zoektocht naar stilte van redactrice Annelies. Een mooiere en betere wereld, daar willen we voor staan. Vandaar onze modeshoot met enkel vintage mode als statement tegen de fast fashion industrie. Of ons lijstje met ethische porno, zo voelt je orgasme voortaan nog schoner! Krijg je door ons bookzine inspiratie om zelf een revolutie te ontketenen, dan leert redactrice Louise je in 12 stappen hoe je die in gang zet en tot een goed einde brengt.

binennwerk3-lr

Door Ann-Marie Cordia, illustratie: Eugene & Louise

binennwerk2-lr

Fotografie: Sarah Van Looy. Styling: Alice Landau. Visagie: Doro T

binennwerk-lr

Redactrice Louise deed een sister act met illustratrice Charlotte Vanderputte

Je kan onze nieuwe baby bestellen via onze webshop. Of neem ineens een abonnement en ondersteun zo je lievelingsmagazine. Niet twijfelen, gewoon doen! Je krijgt niet alleen onze eeuwige dank, maar ook onze gloednieuwe pins en ons volgende voorjaarsnummer toegestuurd. Wie ons bookzine liever eerst live betast voor hij of zij hem koopt, kan vanaf eind deze week terecht in meer dan 200 kranten- en boekenwinkels in Vlaanderen. De lijst met verkooppunten vind je hier.

Bestel je bookzine hier

Om de geboorte van onze rebelse boreling te vieren, organiseren we deze zaterdag, 22 oktober, een Rebel Fest in de Studio in Antwerpen. We nodigen drie denkers, doeners en durvers uit om live een revolutionair manifest te brengen: Piratesse Sarah Van Liefferinge, kunstenares en fotografe Sylvia Konior en changemaker Imade Annouri nemen het woord en gaan samen in gesprek met Charlie-redactrice Dalilla. Daarna is het tijd voor some kick ass moves! Kitty Vineyard en Lynn Ninja tonen ons Vogue & Waacking: the culture, the difference, the performance en brengen hun squad mee voor een vette dansperformance. Ontketen zelf een revolte op de dansvloer tijdens onze afterparty met tunes van Les Piratesses, Filles de Minuit, Fonkadelic aka Funky Fezz en DJ Soe!

Afspraak op de dansvloer, bad boys & girls!

***¡VIVA LA REVOLUCIÓN!***

Meer info:
Een ticket voor de hele avond kost 15 euro en kan je hier kopen. Ben je Charlie abonnee? Dan betaal je slechts 13 euro. Stuur een mailtje naar louise@charliemag.be voor betaalinstructies.
Vanaf 22.30u betaal je aan de inkom 10 euro voor de afterparty. Natuurlijk zal ook ons nieuwe bookzine daar te koop zijn, en dit aan een zacht prijsje: 8,90 euro ipv. 9,90 euro.
Alle info vind je terug op onze eventpage, tickets bestel je hier!

Schrijf je reactie

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen