strip

De pervert op de fiets

De pervert op de fiets

Nanoe Carremans is illustratrice en professioneel droedelaarster. Elke maand geeft ze ons met haar vrolijke tekeningen een inkijk in haar leven. Deze maand werd ze op de fiets achtervolgd door een creepy dude.

Schrijf je reactie

1 reactie
 • Agnes Schoenmaekers says:

  Altijd lees ik de verhalen van NANOE met veel  plezier , ik kijk er dan ook steeds naar uit met wat voor verhaal ze deze keer voor de dag komt , vaak dingen waarvan ik als ( haar mama) begin te gniffelen , omdat ik vind dat ze durft uitspreken waar mijn generatie vaak sceptisch tegenover staat. Ik kan het dan niet nalaten om stiekem een vuist te maken en te zeggen yes !! You go girl ??
  Maar deze keer was het anders , ik kreeg een onaangenaam gevoel in mijn buik , zelfs een beetje een paniekerig gevoel , het idee van mijn rondfietsende dochter , die belaagd kan worden door zo’n pervert..
  Gelukkig was dat gevoel snel weg , en was ik weer fier dat NANOE voor alles en altijd haar fiets verkiest wanneer het mogelijk is . 
  Tot zondag …. toen het vreselijke nieuws binnen kwam over Julie , mijn dochter niet reageerde op een berichtje , dacht ik terug aan haar beeldverhaal en besefte ik , dit maal echt in paniek , hoe realistisch haar verhaal kon zijn … 
  ik heb zo verdomd veel geluk gehad dat NANOE haar Gsm gewoon plat was , de ouders van Julie daarentegen kregen geen berichtje ” alles OK mam”  …….  EEN waarschuwing !!
  Handen af van onze kinderen !! ?  

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen