video

Het Grote Generatie Gesprek: seksualiteit vroeger & nu

Het Grote Generatie Gesprek: seksualiteit vroeger & nu

Voor het Grote Generatie Gesprek, i.s.m. VIVA-SVV, praatten wij met 10 vrouwen van 16 tot 90 jaar over seksualiteit, work-life balance en zelfbeeld. Vandaag buigt ons panel zich over seksualiteit vroeger en nu. “Alles wat onder de gordel was, daar werd niet over gesproken.” Video’s door Poolhert Productions

We legden de openhartige getuigenissen van de vrouwen voor aan onze experts. In dit interview vertelt seksuoloog Wim Slabbinck over hoe vroeger en nu over seks denken.

Op 9 oktober vindt Het Grote Generatie Gesprek plaats in deSingel in Antwerpen. We vertonen de videoportretten op groot scherm en gaan erover in gesprek met 3 experts (Wim Slabbinck, Aurélie Van De Peer en Sofie De Graeve) én met de mensen in de zaal. Wil je erbij zijn? Reserveer dan nu je plaatsje via Eventbrite. Volg onze Facebookpagina voor meer updates.
Video’s door Poolhert Productions

Dit project kwam tot stand i.s.m. VIVA-SVV. VIVA-SVV is een organisatie die het welzijn van vrouwen verhoogt via thema’s die behoren tot hun leefwereld. We brengen vrouwen op een innovatieve en laagdrempelige manier samen, inspireren hen en komen op voor hun belangen. Als maatschappijkritische vereniging streven we naar gelijke kansen voor en solidariteit tussen alle vrouwen. Meer info: www.viva-svv.be.

Schrijf je reactie

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen