video

Het Grote Generatie Gesprek: rollenpatronen vroeger & nu

Het Grote Generatie Gesprek: rollenpatronen vroeger & nu

Voor het Grote Generatie Gesprek, i.s.m. VIVA-SVV, praatten wij met 10 vrouwen van 16 tot 90 jaar over seksualiteit, work-life balance en zelfbeeld. Vandaag buigt ons panel zich over rollenpatronen vroeger en nu. “Wij vrouwen mochten geen eigen bankrekening hebben.” Video’s door Poolhert Productions

We legden de openhartige getuigenissen van de vrouwen voor aan onze experts. In dit interview vertelt genderexperte Katrien Van der Heyden over hoe we arbeid verdelen op het werk en in het huishouden.

Op 9 oktober vindt Het Grote Generatie Gesprek plaats in deSingel in Antwerpen. We vertonen de videoportretten op groot scherm en gaan erover in gesprek met 3 experts (Wim Slabbinck, Aurélie Van De Peer en Sofie De Graeve) én met de mensen in de zaal. Wil je erbij zijn? Reserveer dan nu je plaatsje via Eventbrite. Volg onze Facebookpagina voor meer updates.
Video’s door Poolhert Productions

Dit project kwam tot stand i.s.m. VIVA-SVV. VIVA-SVV is een organisatie die het welzijn van vrouwen verhoogt via thema’s die behoren tot hun leefwereld. We brengen vrouwen op een innovatieve en laagdrempelige manier samen, inspireren hen en komen op voor hun belangen. Als maatschappijkritische vereniging streven we naar gelijke kansen voor en solidariteit tussen alle vrouwen. Meer info: www.viva-svv.be.

Schrijf je reactie

1 reactie

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen