strip

Waarom Nanoe geen rijbewijs heeft

Waarom Nanoe geen rijbewijs heeft

Nanoe Carremans is illustratrice en professioneel droedelaarster. Elke maand geeft ze ons met haar vrolijke tekeningen een inkijk in haar leven. Deze week: de voordelen van geen auto hebben.

Bekijk hier alle stripjes van Nanoe

Schrijf je reactie

3 reacties
 • trijnewijn says:

  Ook als gezin is het mogelijk zonder auto, zeker als je een crèche op fietsafstand hebt. Bakfietsen zijn speciaal daarvoor uitgevonden hé (vind ik toch). Daar past een baby in een Maxi-Cosi in en als je het goed zet is het nog veilig ook. Er kan zelfs nog een peuter naast en mogelijks ook nog boodschappen 🙂 Drie jaar geleden hadden we tijdelijk een bedrijfswagen (manlief heeft hier wél een rijbewijs 😉 ) die we 2x voltankten in de 10 maanden dat we het hadden. Verder altijd autoloos geweest, met cambio voor familiefeesten op afgelegen plekken (het openbaar vervoer werkt niet zo vlot naar dorpen, 2u onderweg zijn voor 30km is niet tof met kinderen). Als je familie wel bereikbaar is met minder dan 4u openbaar vervoer, dan lukt het jullie vast wel zonder auto. Onze oudste wordt binnenkort tien, dus het kan wel.

 • Sahra says:

  De fiest is top, zeker weten. We hebben ook jarenlang geen auto gehad, maar de komst van een baby werd dit niet meer haalbaar. Nu onze dochter een jaar is, doen we wel weer veel met de fiets. Het zijn de eerste paar maanden die zeer uitdagend zijn.
  Viva de fiets 🙂

 • Keesha says:

  Kei leuk artikel!

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen