video

Frustration Friday: millennial struggles

Frustration Friday: millennial struggles

Soms doet het deugd om even lekker te ranten over alledaagse frustraties. In de reeks Frustration Fridays doen wij precies dat om met een opgelucht hart het weekend in te gaan. Dit keer: de struggles van de millennial generatie. Regie & montage: Sara Stragier

Millennials (geboren tussen 1980 en 2000) Charlotte, Caro, Soe, Renaldi, Illias, Mohamed en Don vertellen over de kleine en grote frustraties waar hun generatie tegenaan loopt. Zoals daar zijn: altijd bereikbaar moeten zijn, niet serieus genomen worden, niet aan een job geraken, verwend en egoïstisch genoemd worden… Zo zegt Mohamed: “De werkgever verwacht van ons dat we constant bereikbaar zijn, maar dan zijn ze ook kwaad op ons als we uitgeblust zijn.” Oudere generaties, take note!

Schrijf je reactie

1 reactie

Van kindsbeen af kijkt studente Journalistiek Sara Stragier (22) naar alles wat beweegt. Voor haar zijn die beelden en de wereld een weerspiegeling van elkaar, waarin diversiteit niet te ontkennen valt. Met sociale ongerechtigheid als drijfveer en humor als wapen voelt ze zich geroepen om een platform te creëren om verhalen te belichten die anders in het duister zouden blijven.

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen