Openhartig

Het seksleven zoals het is: ongemakkelijke Tinderseks

Het seksleven zoals het is: ongemakkelijke Tinderseks

In seksscènes in films zien we meestal strakke lijven gehuld in mooie lingerie, die elegant over elkaar heen liggen kronkelen. Maar seks in het echte leven is een stuk morsiger en complexer. Daarom geven wij een eerlijke inkijk in onze slaapkamer, zonder taboes en verbloemingen. Van een onenightstand tot soloseks, zo gaat het er écht aan toe! Vandaag: ongemakkelijke Tinderseks.

Tijdens je zakenreis heb je na zo’n dag werken soms zin in gezelschap, maar niet in die collega’s waar je de hele dag al verplicht tegenaan hebt zitten kijken. Ik heb zin in gezelschap, een goed bed en misschien wat actie. Onder het motto ‘wie niet waagt, blijft maagd’ besluit ik af te spreken met Ofir, mijn Tindermatch van dienst. We ontmoeten elkaar in een bar naast zijn hotel.

Er is niet echt een klik, maar Ofir ziet er leuk uit en heeft zo nu en dan nog wel wat zinnigs te zeggen. Ik besef dat ik het slechter had kunnen treffen. We nemen nog een cocktail waardoor we allebei wat losser worden. Mijn date besluit me te vertellen over zijn specialiteit: seks. Ja. Ofir is zo ongelofelijk goed in bed dat iedereen zegt dat hij sekstherapeut moet worden. Sinds hij talloze zelfhulpboeken verslond over onder andere relaties en seks, kloppen zijn vrienden al jarenlang bij hem aan voor tips voor een beter seksleven en die van hun partner. Jawel, ik zit aan tafel met de oppergod van het minnespel.

“Ofir verslond talloze zelfhulpboeken over relaties en seks. Hij is zo goed in bed dat iedereen zegt dat hij sekstherapeut moet worden.”

Ik kan zijn eerlijkheid wel waarderen. Maar wat ik ermee moet… Geen idee. “Nou, dan moet je dat vooral doen,” zeg ik. “Wat?” vraagt hij. “Nou, sekstherapeut worden.” – “Oh ja.” Ik meld er ook even bij dat ik gewoon op Tinder zit om mensen te leren kennen. Gewoon, voor de gezelligheid.

We kletsen nog even verder tot ik naar bed moet, aangezien ik morgen weer vroeg op mijn werk moet zijn. We zeggen gedag en spreken af om de dag erna nog eens af te spreken. Voor de gezelligheid, uiteraard.

Zo gezegd, zo gedaan. We zien elkaar op het strand. Na wat in de zee gezwommen te hebben, vindt Ofir het tijd om samen te mediteren. Ik vind het best, ga in mijn favoriete houding liggen (plat op mijn rug, armen en benen gespreid) en laat me meevoeren door Ofir’s zweverige gezwetst. Wanneer ik net een beetje in slaap dreig te vallen, voel ik opeens zijn handen op mijn benen. Oh, ok. Ik krijg een massage. Vanaf mijn benen gaat hij omhoog naar mijn buik en beveelt me om mij om te draaien. Ik lig op mijn buik en hij kneedt mijn billen en ook mijn rug.

“Aan zijn hele gedrag merk ik dat Ofir uit is op een wilde nacht. Maar ik ben nog altijd niet in de stemming.”

Uiteindelijk drukt hij ook zijn lippen op mijn huid. Als hij met zijn mond richting mijn kont beweegt, grijp ik in. “Doe effe normaal. Het is klaarlichte dag en er lopen hier kinderen”, zeg ik. “En ik ben ongesteld”, denk ik in mezelf. Bovendien heb ik helemaal geen zin. “Laten we pizza gaan eten,” stel ik voor. We eindigen in een lokale pizzeria. Aan zijn hele gedrag merk ik dat Ofir uit is op een wilde nacht. Maar ik ben nog altijd niet in de stemming. Wanneer ik zeg dat ik ervandoor moet, antwoordt hij dat ie een deal met me wil maken. “We halen je spullen op en jij slaapt vanavond in mijn hotel.” – “Hmm, nee sorry, ik moet echt fris voor de dag komen morgen.” – “Ik heb een luxe kamer met kingsize bed, airco en minibar.” Say no more, Ofir.

Als we in zijn hotelkamer komen, trekt Ofir meteen al zijn kleren uit. “Wat ga je doen?” vraag ik verschrikt. “I’m gonna take a shower, wanna join?”. Ach ja, waarom ook niet. Mijn huid prikt van het zout en die luxedouche ziet er te verleidelijk uit. Samen stappen we onder de douche. Al snel voel ik zijn erectie tegen mijn bil. Shit. Ik denk aan mijn tampon en spring de badkamer uit en ren naar de prullenbak om hem eruit te trekken en weg te gooien. Wanneer ik terugkom, meld ik dat het dus die tijd van de maand is. “No problem”, vindt Ofir. Oké.

We zoenen terwijl het water het zout van onze verstrengelde lichamen af spoelt. Klinkt als een ideaal scenario. maar ik ben helemaal niet geil. Ik word me opeens enorm bewust van mezelf. Alsof ik van bovenaf op ons neerkijk. Met mijn seksgod onder de douche. Zo goed is hij niet eens. Hij doet zijn best. Dat wel. Maar hij is zo gefocust op welk stukje hij op welke manier moet aanpakken dat hij er zelf niet van lijkt te genieten. Jezus, wat is dit ongemakkelijk.

“Ofir friemelt aan mijn tepels alsof het besturingsknopjes zijn terwijl hij me constant vragend aankijkt om te polsen wat ik van zijn trucjes vind.”

Ik lig ondertussen op mijn rug in de douchekuip en voel me net een kever die per ongeluk ondersteboven op zijn schild terecht is gekomen. Met zijn pootjes trappelend in de lucht. Ofir likt vanaf mijn kin, over mijn borsten naar mijn navel. Dan richting mijn onderbuik. Zou er bloed uit komen? Oei, de hele badkamer staat onder water. En de spiegel is ook aangedampt. Jezus. Waarom kan ik hier nu niet van genieten?

Ik besluit Ofir mee te nemen naar het bed. Misschien dat ik me daar beter op mijn gemak voel. Nadat ik een zelfhulpboek van de matras heb geveegd, begint Ofir aan mijn tepels te friemelen alsof het besturingsknopjes zijn terwijl hij me constant vragend aankijkt om te polsen wat ik van zijn trucjes vind. Ik kijk weg en vraag me af hoe ik hier een einde aan kan maken. Ik ben moe en wil slapen. Dit bed is hemels. Wanneer de zelfbenoemde seksgod na een half uur aankloten, eindelijk mijn benen spreidt, beveel ik hem een condoom om te doen. Hij steekt zijn lul bij me naar binnen. Draait me op mijn buik, duwt mijn billen uit elkaar en neukt me op zijn hondjes. Ik klauw met mijn nagels in de matras. Ik draai me om om op hem te gaan zitten. Ik berijd hem vol gespeelde overgave. Genieten van seks is normaal gezien geen enkel probleem voor mij, maar nog steeds kan ik mezelf niet laten gaan. Technisch zit het allemaal wel goed, maar waar is de chemie?

Opeens zie ik in mijn ooghoek dat het spierwitte bed onder het bloed zit. “Oeps, sorry”, zeg ik verontschuldigend. Met een buikpijnsmoesje weet ik een einde te maken aan de situatie. Echt ongemakkelijk voel ik me eigenlijk niet eens, besef ik. Het is eerdere pure desinteresse te noemen. Ik ben moe. Ofir kijkt een film, terwijl ik in een met airco gekoelde kamer in een heerlijk diepe slaap dommel. Want slapen is toch echt het lekkerste dat er is.

Foto: Istock
Lees alle verhalen uit de reeks Het Seksleven zoals het is

Schrijf je reactie

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen