Tip

De grote golf

No-nonsense handleiding voor een tantrisch orgasme van 15 minuten

De grote golf

Ik behoor tot die grote groep vrouwen die nog nooit een vaginaal orgasme heeft gehad. En er waarschijnlijk nooit een zal hebben. Wee mij. Ik bezit dildo noch vibrator en geef de voorkeur aan het goeie ouwe ­fingerspitzengefühl. Maar sinds een paar jaar hebben mijn clitorale orgasmes en ik een nieuw hoogtepunt ­bereikt. Laat het me even uitleggen.

De grote doorbraak kwam dankzij een boek waar mijn vriend mee thuiskwam, The 4-Hour Body. Daarin beschrijft de Amerikaanse ondernemer Tim Ferris hoe je je lichaam in vier uur per week sterker en fitter krijgt dankzij een paar simpele trucs zoals: vermijd wit voedsel zoals zuivel, pasta en brood. Terwijl mijn lief met nieuwe receptjes de oorlog verklaarde aan de carbs in zijn leven, viel mijn oog op het hoofdstuk the 15 ­minute female ­orgasm.

Een superorgasme dus. De vijftien minuten slaan op het kwartier dat je nodig hebt om het te bereiken. Maar áls je het bereikt…

CHARLIE_0215_Cover_small2

Verder lezen? Dat kan! In ons bookzine vertelt onze redactrice hoe ze de techniek uitprobeert én perfectioneert. Rep je dus naar de krantenwinkel of bestel het gewoon online(Verkrijgbaar in alle Standaard Boekhandels in Vlaanderen en Brussel en in de betere krantenwinkel zoals Press Shop en Relay, zolang de voorraad strekt.) Of neem gewoon een abonnement, net zo makkelijk!

 

Wij zijn nieuwsgierig! Wie van jullie las het artikel al in ons bookzine en probeerde de techniek uit? Reacties please!

Schrijf je reactie

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen