Erotisch verhaal

Blauwe lippen

Blauwe lippen

Omdat je niet op het Belgische weer kan rekenen voor een hete zomer, doen wij eigenhandig de temperatuur een paar graden stijgen. Tijdens de zomermaanden trakteren we jullie elke week op een heet verhaal. We selecteerden de warmste woorden uit ons archief en vulden ze aan met heerlijk materiaal van onze nieuwe auteurs. Sit back, relax en laat je fantasie de vrije loop.

Het is ongeveer drie uur ’s nachts. Ik kom thuis van een gezellige date met een lekkere vent. Het was een lange avond vol dubbelzinnige opmerkingen en eindeloos geflirt. Op het einde ervan werd ik echter zonder zoen, streel of stoot naar bed gestuurd. Ligt het aan mij? Ben ik niet duidelijk genoeg? Of heeft hij gewoon geen zin? Is er een ander?

Ik wens het werkelijk niemand toe: alleen het bed in moeten duiken na een avond lang oeverloos keuvelen terwijl je alleen maar kan geilen op zijn kruis. Vagina’s hebben ook gevoelens, weet je. En ik mag er zelf dan wel uitzien als een baken van redelijkheid, stiekem ben ik toch een kortgerokt geil meisje dat lekker hard genomen wil worden. Of dat alter ego zichtbaar was voor de man in kwestie, is niet geheel duidelijk. Pijnlijk duidelijk daarentegen is dat ik met gewillige billen en een pruillipje naar bed ben gestuurd.

Ik ben single, woon alleen en heb gelukkig de juiste maatregelen getroffen tegen dat soort van onrechtvaardigheid. Iedereen kent het fenomeen ‘blauwe ballen’ : een erectie niet mogen ontladen. Over ‘blauwe lippen’ – met een kletsnat, kloppend kutje moederziel alleen de bedstee induiken – wordt vakkundig gezwegen. Ik vind het de hoogste tijd om alle natte kutjes voor eens en altijd een hart (of een dildo) onder de riem te steken.

Mijn vibrator stokt en pruttelt in ritmes die niet bij mijn gekozen programma horen.

Mijn eigen immer trouwe partner in crisissituaties is Hummer: onverwoestbaar, altijd gereed voor zijn baasje en steevast binnen handbereik. (Je leest het goed, mijn model heet Hummer. Hij heeft z’n naam ook absoluut niet gestolen.) Lichtjes aangedaan maar nog steeds extreem opgewonden, kruipen de Hummer en ik die nacht samen onder de wol. Ik schuif hem naar mijn gezwollen lippen toe en voel opnieuw hoe hard ik genomen wilde worden.

Ik denk aan zijn harde lul, die ongeduldig tegen de sluiting van zijn broek duwt. Het wordt vochtig en warm in mijn broekje. Ik wil zijn erectie voelen, zijn geilheid bij mij naar binnen slurpen. Ik duw mijn lende tegen zijn strakgespannen kruis aan. Met mijn vochtig broekje schuif ik langs zijn been omhoog. Ik kreun zachtjes en gooi mijn hoofd in mijn nek. Hij heeft nu zicht op mijn decolleté – ik weet dat hij mijn tieten door mijn bloesje heen kan zien. Hij glijdt met zijn grote, sterke handen onder mijn rokje, langs mijn billen omhoog. Ik ben van hem. Hij laat zijn vingers zachtjes over mijn huid kronkelen totdat hij mijn gezwollen lippen ontdekt langs mijn klamme, veel te kleine slipje – niet genoeg plek. Ik kreun en smeek om zijn vingers naar binnen te brengen. Maar hij beheerst zich. Speels glijdt hij langs mijn slipje, waarachter mijn hongerig poesje verdrinkt in een onhoudbaar verlangen. Ik wil dat hij binnenkomt en stoot. Hard. Diep. Nu! Hij schuift mijn slipje opzij. Mijn adem stokt.

Nee wacht, mijn vibrator stokt. Het ding wordt gloeiend heet en pruttelt in ritmes die niet bij mijn gekozen programma horen.

In totale paniek – BRUSSEL (11/10/2012): ‘Geil meisje masturbeert en laat huis afbranden’ – spring ik uit bed, gooi het ding in de wasbak en zet de kraan open. Ik kijk toe hoe mijn teerbeminde troost, mijn minnaar, de pijp uitgaat. Ik onderzoek vervolgens mijn spiegelbeeld: een stel angstige ogen kijk mij ernstig aan. Ik kijk terug naar de wasbak, naar mezelf, naar de wasbak, naar mezelf… De hilariteit van de situatie is plots zoeter dan de troost die ik heb gezocht in het stuk (gesmolten) plastiek. Mijn smart wordt op slag gerelativeerd. Zo is de befaamde Hummer dus een trieste, maar nobele dood gestorven. Het geile meisje daarentegen…

Tijdens het schrijven van dit stuk moest ik me opnieuw meermaals ‘ontladen’. Voel je dus asjeblieft vrij om lekker aan het masturberen te slaan. Graag zelfs.
#freethelips

Foto: Istock

Schrijf je reactie

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen