Happy endings

Charlie en het Nieuwsblad Magazine slaan de handen in elkaar om het vrouwelijk orgasme te onderzoeken. “We weten allemaal hoe je een man laat klaarkomen, maar niet iedereen weet hoe een vrouw haar hoogtepunt bereikt. 35% van alle vrouwen wereldwijd heeft nog nooit een orgasme gehad”, aldus seksuoloog Wim Slabbinck. Daar willen we wat aan veranderen, onder het mom: masturbatie is emancipatie.

Naar het voorbeeld van deze Britse blog laten we vrouwen anoniem en zonder schroom vertellen over hoe ze al dan niet klaarkomen. Een handleiding voor een toekomstig lief, een brief aan een ex-sekspartner, een verhaal over een fantastische of net archi-slechte seksuele ervaring, je beleving met soloseks, je geheime voorliefde voor vuile porno of gigantische vibrators… alles kan, zolang je maar eerlijk bent en duidelijk schrijft. We hopen dat het een mooie verzameling van openhartige verhalen wordt, en vooral een feest van herkenbaarheid.

Tegelijk lanceerden we een enquête die peilt naar hoe de Vlaamse vrouw haar seksualiteit beleeft. De resultaten van de enquête en een bloemlezing van de mooiste getuigenissen worden begin maart gepubliceerd in Het Nieuwsblad Magazine en op Charlie Magazine.

Lees hier meer over Het Grote Orgasme Onderzoek
Foto: Sarah Van Looy

Disclaimer: Charlie Magazine behoudt het recht om ongepaste, onoprechte en off topic inzendingen te verwijderen. 

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen