Kiss and Tell

Is het haalbaar om monogaam te zijn? Is exclusiviteit een voorwaarde voor een goede relatie, of verkies  jij een andere soort van relatie? Het Nieuwsblad Magazine en Charlie Magazine bundelen hun krachten in een onderzoek naar hoe wij met monogamie omgaan in Vlaanderen.

Een monogame relatie is de norm: zo goed als alle romantische films eindigen met and they lived happily ever after. Maar wat gebeurt er wanneer de hoofdpersonages een beetje uitgekeken raken op elkaar of op een ander verliefd worden? Is de mens wel gemaakt om monogaam te zijn?

Het Grote Monogamie onderzoek bestaat uit twee luiken: Met iVox bevragen we een representatief panel van 1.000 Vlamingen over hoe zij monogamie en andere relatievormen beleven. Dit onderzoek is inmiddels afgesloten.

Tegelijk nodigen we jullie uit om hier volledig anoniem en zonder schroom te vertellen over jouw ervaringen met monogamie en met andere relatievormen.Wat betekent trouw voor jou? Ben jij wel eens vreemdgegaan en welke impact had dat op je relatie? Is exclusiviteit een must voor jou? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Een selectie van de meest eerlijke en mooiste getuigenissen is gepubliceerd in Het Nieuwsblad Magazine en op Charlie Magazine.

Beeld: Kris De Smedt en Erik Vernieuwe
Om jezelf bloot te geven moet je een aangename plek creëren. Daarom vragen wij jullie om rekening te houden met deze richtlijnen. 1. Enkel oprechte getuigenissen 2. Geen haatpraat. 3. Niet reageren op elkaars verhalen, daarvoor is dit platform niet ontwikkeld. Ongepaste reacties worden verwijderd.

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen